Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
In primul rand batem albusurile cu un praf de sare pana devin o spuma tare, care nu cade de pe tel. Frecam galbenusurile cu zahar si apoi le amestecam cu albusul spuma. Adaugam faina amestecata cu zaharul vanilat. Punem apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Compozitia obtinuta o impartim in 3 castroane. In primul castron amestecam cu ciocolata topita in baine-marie, la care am adaugat o lingura de cafea. Amestecam bine pana se omogenizeaza.In al doilea castron punem nesquik. Amestecam astfel incat sa obtinem o compozitie omogena.Al treilea vas il lasam asa cum este.
Intr-o forma in care am pus hartie de copt turnam pe rand cele 3 boluri: primul cel cu ciocolata, apoi cel cu nesquik si ultimul cel pe care l-am lasat la culoarea initiala. Dam tava la cuptorul preancalzit la 180°C pentru 45 de minute. Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult